BICSKE.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Bicske 2020.07.02
Bicske 2020.07.02
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Bicske 2020.03.12
Bicske 2020.03.12
Bicske 2020.03.05
Bicske 2020.03.05
Bicske 2020.02.27
Bicske 2020.02.27
«
...34567...
»
Palkovics: a fenntartható turizmust támogatja Magyarország és Szlovénia is Szuperinfó Hírek - A miniszter örömét fejezte ki, hogy számos új javaslatot kaptak a közös fejlesztések erősítésére.
Kapitány Iván: nekem ez a pálya játék, szórakozás Szuperinfó Hírek - Fotózással kezdte még gyerekként, amatőr filmezéssel folytatta, a főiskolán operatőrként végzett.
Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló Szuperinfó Hírek - A szaklap listájának második helyén a világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf áll, míg a harmadik Gulácsi Péter, a RB Leipzig…
Végső búcsút vettek Kárpáti Györgytől Szuperinfó Hírek - A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nemzet Sportolója június 17-én, életének 85. évében hunyt el.
Varga Mihály: a gazdaság újraindításához a bürokráciát is egyszerűsíteni kell Szuperinfó Hírek - A könnyítést a tárcavezető szerint az adatok hatékonyabb felhasználása tenné lehetővé.
Fusz György monumentális installációja belső utazásra invitál mindenkit Szuperinfó Hírek - A mű címét, hangulatát, hatását Franz Kafka Odú című novellájából kölcsönözte.
Elváltak Lisztes Krisztián és a Fradi útjai Szuperinfó Hírek - Egy budapesti utánpótlás-nevelő klubnál, az egy éve működő UDSE-nél lett tehetségfejlesztési igazgató a korábbi válogatott labdarúgó.
Szijjártó: 24 beruházást indítanak magyar vállalkozások Békésben Szuperinfó Hírek - A válság dacára a következő hónapokban 10,5 milliárd forint értékben 24 beruházást indítanak magyar vállalkozások Békés megyében, amivel újabb 4400 munkahelyet védenek meg – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Szarvason, a Gallicoop Zrt. beruházásindító eseményén.
Móra Ferencet bemutató állandó kiállítás készül a szegedi múzeumban Szuperinfó Hírek - A szerzőt jól ismerő látogatóknak is sok újdonsággal szolgál majd a gyűjtemény.
Tulajdonba veheti az önkormányzat a DVSC labdarúgócsapatát Szuperinfó Hírek - A debreceni önkormányzat közgyűlése csütörtökön egyórás vita után – 26 igen és 3 nem szavazattal, egy tartózkodás mellett – úgy…
Újra koncertek és bulik várnak a siófoki Plázson Szuperinfó Hírek - A szervezők már július 18-tól szeptember közepéig összeállították a koncertek listáját is.